color:blackcolor:black

Tarieven


Particulier

 

Kennismaking

 Gratis

Coachgesprek

€60,- incl. BTW

 

 

 

 

 

Na een gratis intakegesprek bepalen we samen de inhoud en de duur van het traject.
Een coachgesprek duurt doorgaans 90 minuten en vindt overdag of in de avonduren plaats.
Prijs € 60,- per uur, inclusief 21% btw en eventuele reiskosten.

Liever een traject?
Een traject is maatwerk en bestaat uit een plan van aanpak. Op basis hiervan ontvang je een offerte.

 

Zakelijk  

 

  Kennismaking

 Gratis

Coachgesprek

€75,- excl. BTW

 

 

 

 

 

 

  

Zakelijk € 75,- per uur, exclusief 21% btw en eventuele reis- en telefoonkosten.
Werkgever? Een traject is maatwerk en bestaat uit een plan van aanpak voor de werknemer. Op basis hiervan ontvangt de werkgever een offerte.

VERGOEDINGEN


Via je werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen.

Bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst biedt de werkgever veelal een outplacementtraject aan de werknemer aan en neemt doorgaans ook de kosten voor zijn rekening.

Via het UWV


Indien je een uitkering ontvangt van het UWV informeer dan bij je contactpersoon van het UWV wat de mogelijkheden voor vergoeding zijn, in het kader van loopbaanbegeleiding, herstel en/of reïntegratie.

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Voor werkgevers geldt dat loopbaanbegeleiding valt onder gerichte vrijstellingen. Het bedrag is aftrekbaar als zakelijke uitgave

Via de Arbo-dienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.