fbpx

GRATIS 5 daagse online training

BEFORE HOLIDAY UNSTUCK CHALLENGE

VAN 17 T/M 21 JUNI

DE VAKANTIE IN ZONDER STRESS

GRATIS CHALLENGE

yes! Vakantie, zon, zee en strand.

Heb jij ook zo een behoefte aan vakantie?

Maar… bekruipt je het gevoel dat je eerst nog van alles moet regelen!

Ga jij uitgeblust de vakantie in omdat je te weinig tijd aan jezelf hebt besteed? Of word jij altijd ziek tijdens de vakantie?

Je hebt een drukke baan, een volle agenda en dan is daar ineens de vakantie, het moment om bij te komen van alle drukte en stress. Maar dan gebeurt het… In plaats van een ontspannen gevoel, voel je je doodop, krijg je hoofdpijn, keelpijn of koorts.

Dit hoeft niet langer!

Je kunt namelijk heerlijk ontspannen en los van alle hersenspinsels genieten van je vakantie. For the benefit of all… moet je nu eerst tijd besteden aan JEZELF besteden en dat is een uitdaging! Doe mee van 17 t/m 21 juni.

“Komt dit je bekend voor?”

Daar gebeurt namelijk iets. Je kan niet al te best genieten van de vakantie. Tenminste niet zoals je je hebt voorgesteld.

Misschien wordt je zelfs ziek..Of je krijgt last van het omgekeerde kort-jakje syndroom (die is altijd op zondag ziek:-).

Met mijn HR achtergrond was ik altijd verbaasd van alle drukte en hectiek net voor de vakantie dagen. Iedereen op de werkvloer raakte in de stress en zat er al behoorlijk doorheen. Nog even de laatste taken wegwerken en de laatste verantwoordelijkheden delegeren.

Vaak hoorde ik na de vakantie van collega’s dat ze doodziek werden tijdens de vakantie! Gewoon zo ziek, dat ze minimaal 3 dagen van hun vakantie op bed lagen.

Zo zonde van de kostbare vakantietijd!

Dus daar moet actie in ondernomen worden. Na al mijn research heb ik de materialen en inzichten ontwikkeld voor de Before Holiday Unstuck Challenge. Een 5 daagse challenge, waarin je time-management, ontspanning, inzichten en vaardigheden leert die je op en buiten de werkvloer goed kan gebruiken.

Je gaat een mega shift in je denk patroon maken

direct toepasbaar in minimale tijd...

VAN 17 T/M 21 JUNI

5 DAAGSE ONLINE TRAINING

De BHUC (spreek je uit als BUG) bedacht ik als oplossing voor jou, om meer balans, inzichten en plezier te gaan creëren tijdens je vakantie door nu nog even het harde werk te doen.

 

Ja, je leest het goed!

 

Dit ga je doen door NU goed voor jezelf te zorgen.

De challenge is zo waardevol geworden, dat je ook na je vakantie er nog veel toepasbare informatie uit zal kunnen halen.

Ons brein werkt als een computer en deze heeft af en toe gewoon last van BUGS.. maar ik ga je helpen om deze te voorkomen.

 

Hopelijk ben ik op tijd?

 

En anders ga je tijdens de BHUC leren hoe je zelf zo snel mogelijk hier vanaf kan komen.

 

JE KRIJGT:

Gratis-OCDeelt

Organisatie

Hoe jij je afwezigheid op je werk het beste kan voorbereiden.

Persoonlijke waarden

Kernwaarden en drijfveren. Wat zijn jouw persoonlijke waarden?

Prioriteiten

Hoe jij je eigen prioriteiten kan stellen en bewaken.

Balans

Persoonlijk en professioneel evenwicht creëren, om de juiste keuzes te maken.

Tools

Tools voor een effectieve en efficiente planning die je meteen kan toepassen .

Ontspanning

5 dagen om ontspannen de vakantie in te gaan om volledig open te kunnen staan voor de mooiste inzichten.

Dit moet je nog even weten!

Ik neem je mee in deze challenge omdat ik het zo ontzettend gaaf zou vinden om zoveel mogelijk professionals te helpen bij het hebben van een welverdiende ontspannen vakantie.

 

Ik geef je praktische checklists, tools, tips & tricks die je meteen kan toepassen tijdens alle drukte en hectiek, maar die je ook tijdens je vakantie nog goed kan gebruiken.

Mijn intentie is dat jij gewoon gezond en ontspannen kan genieten van je vakantie om zo tot een welverdiende rust te kunnen komen en tot de beste inzichten. 

Het enige wat jij hoeft te doen is je meteen aan te melden voor de Before Holiday Unstuck Challenge (BHUC) om zo ontspannen mogelijk de vakantie in te gaan en je in te enten tegen het omgekeerde kortjakje syndroom ;-).

Na je aanmelding via onderstaande link, ontvang je vanaf 17 juni iedere dag een email.

VAN 17 JUNI TOT EN MET 21 JUNI ‘ DE BEFORE HOLIDAY UNSTUCK CHALLENGE’.

GRATIS CHALLENGE

Wat heb je na BHUC in handen wat je hiervoor nog niet had? 

  • Overzicht > Je kan door de juiste focus beter op korte en lange termijn denken.
  •  
  • Zelfvertrouwen > Vertrouwen op je eigen ritme, kwaliteiten en beslissingen.
  •  
  • Balans > Echt aandacht voor je gezin, prive leven, vakantie en de andere leuke dingen en dit steeds vaker op deze manier inrichten.
  •  
  • Prioriteiten > Vanuit eigen normen en waarden en behoeften beslissen wat echt voor jou echt belangrijk is.
  •  
  • Eye-openers > Onbekend maakt onbemind, met rust zie je meer dan je eerst zag.

bio

Angela werkte jaren lang als HR Professional bij diverse organisaties en heeft een enorme passie voor HRM.  Sinds enkele jaren is ze haar droom gaan volgen en is haar loopbaancoachingsbureau begonnen, met een online concept naast de traditionele loopbaan mogelijkheden. 

Met diverse tools, erkenningen en certificeringen op zak, vult zij haar kennis naast ervaring aan met haar Hollandse nuchterheid en Surinaamse passie.

Ze heeft een enorme drive om loopbaancoaching zo toegankelijk mogelijk te maken.

Ambitieuze vrouwen hebben, haar hart gestolen, maar een ieder die de ambitie heeft om voor passie, purpose en profit te gaan is welkom. Open Collar staat dan ook voor verbinding en inclusie. Geen hokjes denken en de kracht uit verschil gebruiken voor het beste resultaat.

 

vrouw op stoel