fbpx Pin Logo Bericht sturen

AANBOD

Op het moment dat je voor jezelf de keuze hebt gemaakt dat je met een loopbaancoach aan de slag gaat, ben je al een stap dichterbij een beter vooruitzicht op jouw carrière.

Wat is op jou het meeste van toepassing?

  • Ik ben op zoek naar een loopbaancoach die mij meer kan vertellen over de arbeidsmarkt. Een-op-een of misschien in de vorm van een training.
  • Ik wil wel wat meer structuur en een structureel inkomen.
  • Ik heb een reorganisatie meegemaakt en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging.
  • Ik heb steeds tijdelijke contracten en zou dit graag zien veranderen in een vast dienstverband.

In alle situaties kan ik je helpen. Door middel van praktische tips en inzichten help ik jou verder. Ik ga heel graag het gesprek met jou en/of jouw werkgever aan. Tijdens dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden voor individuele loopbaangesprekken, training en workshops en/of inspiratielezingen.

“3 pijlers. Zij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze geven jou een duwtje in de rug om je uiteindelijke doelen te bereiken.”

Diensten en programma’s

Mijn 3 hoofddiensten zijn een-op-een coaching, workshops & trainingen en online coaching. Ze zijn allemaal onderdeel van de 3 verschillende pijlers/ programma’s die ik heb samengesteld. Deze 3 programma’s zijn geënt op mijn overtuiging dat er 3 verschillende fases (pijlers) zijn, waar een werkzoekende zich kan bevinden. Mijn programma’s geven houvast, maar ze zijn met hetzelfde gemak op maat te maken en als flexibele, losse onderdelen ook samen te stellen. Wil je weten wat het beste past bij jouw vraag?

Plan dan hier een orienterend 15-minuten gesprek in mijn agenda, dan kijk ik met je mee. Een kennismakingsgesprek is kosteloos en levert jou altijd wat op!

Een-op-een coaching

Tijdens individuele coachingsessies hebben we volgens een vaste frequentie gesprekken over jouw loopbaan. Het aanbod is beschikbaar in losse gesprekken of trajecten. De sessies zijn persoonlijk of online te volgen. Wat het beste bij je past en wat het beste uitkomt. 
Liever online? Kijk dan hier.

Informeer naar de mogelijkheden.

Groepsprogramma

Together we achieve more. We Aspire by our require!
Met het programma ASPIRE, werk je aan het helder creeeren van jouw visie op het gebied van loopbaan en natuurlijk je totale  leven voor meer voldoening, rust, ballans en actie.

Het programma is samengesteld uit 80% individuele coaching en 20% in groepsverband.

Er zijn verschillende start momenten in het jaar, waarin er doormiddel van gebundelde krachten wordt gewerkt aan individueel 'werk' geluk.

De onderdelen zijn > Kiezen, Veranderen, Solliciteren, Netwerken en/of Ondernemen. Door een persoonlijke visie gaan we op basis van masterminden deels online en offline aan de slag. Praktisch werk je aan het omzetten van intuitie in actie. Doorbreek de cirkel en doe mee!

Ben je benieuwd en wil je meer informatie? Kijk dan hier. 

Online coaching

Als jouw (online) jobcoach voorzie ik je van de juiste tips, tools en feedback. Hulp bij vragen op het gebied van je loopbaan, sollicitatie, arbeidscontract, ambities en doorgroeimogelijkheden. Maar ook bij vragen over jouw rol als interim professional/ZZP’er. Open Collar biedt een flexibel traject van minimaal 2 contact momenten, waarin ik je kan begeleiden, adviseren en coachen tijdens functioneringsgesprekken, arbeidsvoorwaardengesprekken en eventueel andere cariere gerichte vragen voor maximaal resultaat. Informeer naar de mogelijkheden.
Kijk voor meer informatie hier.

Workshops en trainingen

Tijdens mijn trainingen en workshops leer je, afhankelijk van je gekozen programma, gericht de training van vaardigheden zoals onderhandelen of een laag dieper op persoonlijk leiderschap of ZIN geving. Enkele onlangs georganiseerde workshops en trainingen zijn: Sollicitatie training, Ontdek je passie (workshop), De weg van passie naar inkomen (workshop), Business Model You (masterclass).

Wil je zelf een workshop gericht op loopbaan binnen je organisatie organiseren voor een groep mensen? Dat kan ook. Heb jij minimaal 4 deelnemers, een datum en een locatie, dan kom ik graag naar jullie toe voor een verrassende en resultaatgerichte workshop. Informeer naar de mogelijkheden.

Quick fix

Met de "quick-fixes" bedoelen we bij Open Collar ook echt snel! Binnen 3 werkdagen ben je voorzien van een gloed nieuwe CV en/of motivatiebrief, die past bij jouw personal branding.

Deze diensten zijn te koop in de webshop en per direct te bestellen. De producten hebben alles te maken met jouw loopbaan. Denk hierbij aan een CV, sollicitatiebrief, templates voor je brief en/of CV, boeken, werkboeken, agenda's en notitieblokken.