fbpx Pin Logo Bericht sturen

Wat kan Open Collar voor jou betekenen?

Wellicht heb je wel eens gehoord van de termen white collar workers - of kortweg white collars - (witte boorden) en blue collars (blauwe boorden)? Deze termen werden niet zo lang geleden in Engelstalige landen gebruikt om een onderscheid te maken op de werkvloer tussen kantoorpersoneel en personeel dat voornamelijk uitvoerend ‘handwerk’ verrichtte. Waar ambtenaren traditioneel gekleed gingen in een overhemd met een witte boord, waren de arbeiders uit te tekenen in een blauw overhemd of een blauwe overall.

De uitdrukking staat niet alleen symbool voor onderscheid in types werk, maar ook voor klassenonderscheid. Iets wat niet van deze tijd is en waar ik als eigenaar van Open Collar al zeker niet aan mee doe. Open Collar staat letterlijk open voor iedereen en omarmt elke zoekende op de arbeidsmarkt, ongeacht opleidingsniveau, type werk, sociale klasse en culturele achtergrond.

En nu?

Eenmaal op deze pagina beland, is de kans groot dat je op zoek bent naar een baan, een carrièreswitch of misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het sollicitatieproces zelf. 

Laten we het eerst eens hebben over de verschillende redenen die je kan hebben om een loopbaanadviseur in de arm te nemen.

1. het maken van een carrièreswitch
2. je huidige functioneren te verbeteren
3. weer meer plezier uit je werk halen
4. assertiever optreden en jezelf meer of beter profileren
5. de samenwerking met collega’s of je leidinggevende te verbeteren
6. een aanvullend en structureel blijvend inkomen genereren
7. time management en prioriteiten stellen
8. balans vinden en houden tussen privé en werk

Neem contact met mij op, om de mogelijkheden te bespreken! Wil je liever eerst meer informatie, klik dan hier voor het programma. Ook kun je hier informatie vinden over onze diensten. 

Een nieuw baan regelen wé samen

Om maar direct een misverstand uit de weg te nemen: ik ben niet de persoon die een baan voor je zoekt. Wat ik wel ga doen, is joú helpen zoeken naar de baan die je wilt.

Jou het inzicht geven dat nodig is voor het bereiken van het gewenste resultaat. Dat doe ik op een manier die hopelijk ook voor jou werkt.

Wellicht heb je bij anderen de overtuiging dat het gaat lukken nog niet gevonden of mis je deze bij jezelf.  Misschien dat ik het in dat geval net iets anders doe. Geen blabla, maar praktische adviezen, concrete actiepunten en snel samen tot de kern komen: dat staat bij mij voorop. Mijn houding is persoonlijk, praktisch, helder en rechtdoorzee.

Ik kom snel tot de kern en verras met mijn scherpe analyses.

Loopbaancoaching bij Open Collar is:

  • Onderbouwde adviezen met een grote praktische toepasbaarheid
  • Een duidelijk motto: niet klagen maar dragen! We steken de handen uit de mouwen
  • We gaan dit traject samen aan
  • De basis is een strategisch plan met korte en lange termijnactiepunten
  • Inzicht in je kwaliteiten en aandachtspunten

Bekijk de video voor een globale indruk van loopbaancoaching.

Wat klanten zeggen:"Just to give you a good news today.
I have accepted a new job as an account manager!!! And thanks to you. I am so glad, I did the LinkedIn profile training!!!
Really thanks a lot!"

 - happy customer uit Alphen a/d Rijn (36 jaar)

"Hartelijk bedankt voor de afgelopen maanden.

Ik heb veel geleerd en meer zelfvertrouwen opgebouwd door de bevestiging die ik van je heb gekregen. Ik weet nu dat ik op de goede weg zit.

Vol moed en energie kan ik nu mijn dromen uitwerken tot werkelijkheid. Bedankt voor wie jij bent en je steun en professionaliteit!"

 - J.W.  uit Soest (Vrouw - 26 jaar