Vacatures, kennis, workshop

Open Collar deelt


Delen is vermenigvuldigen. Beetje een sleetse uitspraak? Misschien, maar dat maakt ‘m niet minder waar. Vanuit mijn persoonlijke overtuiging geloof ik dat het delen van kennis, inspiratie en tips een vliegwieleffect teweeg brengt en de daadkracht vergroot. Oftewel: als ik jou dat extra zetje kan geven, doe ik dat graag! En daarom deel ik op deze pagina alles waarvan ik denk dat jij er iets aan hebt.
 

Vacatures

De vacatures die ik tegenkom deel ik met mijn klanten en netwerk.

Ben je opzoek naar een nieuwe functie ? Neem dan contact met mij op.

Heb je zelf een interessante vacature gezien die je in de spotlights wil zetten? Of ben je opzoek naar een actieve en goed medewerker?

Laat het mij dan weten, door een email te sturen  naar info@open-collar.nl.

Expertise

Wanneer noem je jezelf een expert? Goede vraag. Met ruim ervaring in de HR bij verschillende bedrijven durf ik in elk geval te zeggen dat ik weet waar werkgevers opletten. En waar werknemers mee te maken krijgen. Mijn ervaringen en alle kennis die ik heb en tegen kom en waarvan ik denk dat deze relevant voor je is, deel ik met je in workshops, trainingen,  artikelen en mijn nieuwsbrief. Al voor ingeschreven?

Wekelijks deel ik mijn expertise via de Nationalevacaturebank.nl!

Je kunt mij iedere woensdag live spreken terwijl je zoekt naar jouw ideale vacature.

carrière mentor Angela

Challenges

Durf jij je baas feedback te geven? Vind je het eng om een salarisverhoging te vragen? Of krijg je misschien regelmatig te horen dat je net het verkeerde moment kiest om er wat bij te vragen? En hoe zorg je voor de perfecte balans van professioneel de werkvloer te betreden, zonder je open zelf helemaal te verloochenen? Zomaar wat thema’s waar je in het werkveld mee te maken kan krijgen. En laten we eerlijk zijn: daar bereid niemand je op voor, dat leer je door te doen. Tijdens de gratis Challenges die ik in het leven roep, daag ik je op een ongedwongen manier uit om een bepaalde periode bewust stil te staan bij een thema. Houd de pagina in de gaten voor de volgende challenge!

“Sharing is Caring!”

MELD JE HIER AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE.

* indicates required
Email Format