fbpx Pin Logo Bericht sturen

ALSJEBLIEFT!

Hier ontvang je regelmatig waardevolle informatie, waarmee jij een aantal belangrijke stappen kan zetten op
het gebied van persoonlijke ontwikkeling, carriere, financien en werk/privebalans. 
Houd daarom de pagina goed in de gaten.

E-book Vooraan staan in je loopbaan

Vraag hier gratis het E-book aan Vooraan staan in je loopbaan.

Ontwikkeladvies (tot 2021)

Voor mij is het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen werk kunnen doen, waar ze gelukkig van worden!

Ik hoop dat er steeds meer mensen bewust gaan kiezen om "Vooraan staan in je loopbaan." Hiermee bedoel ik actief zelf nadenken over wat je echt wilt en te gaan voor dat wat je te doen hebben in dit leven.

Mijn missie is dat we kiezen voor eigenaarschap en zo collectief bijdragen aan een positieve en mooiere wereld.

Daarom hebben wij onze diensten beschikbaar gesteldt voor het Ontwikkeladvies van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Met mijn frisse blik en positieve insteek, wist ik velen mensen te begeleiden bij het ontdekken van de velen mogelijkheden die er zijn!

Wat houdt het Ontwikkeladvies in?

De kosten voor loopbaanadvies worden betaald door de overheid. 

Tijdens het Ontwikkeladviestraject werd er individuele begeleiding geboden om de loopbaan vanuit diverse perspectieven te bekijken.

Met mijn HR achtergrond en ervaring in het onderwijs ben ik goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en toekomst plannen binnen diverse sectoren. In het bijzonder onderwijs en zakelijke dienstverlening.

Aan het eind van het traject zijn er een aantal acties meegegeven in een ontwikkelplan die op de korte en/of de lange termijn kan worden ingezet. Erg duurzaam en waardevol.

De Unstuck mini training

Je hebt een drukke baan, een volle agenda en dan is daar ineens de vakantie, het moment om bij te komen van alle drukte en stress. Maar dan gebeurt het… In plaats van een ontspannen gevoel, voel je je doodop, krijg je hoofdpijn, keelpijn of koorts.
Je merkt dat je al lange tijd in een rat race zit. Je hebt behoefte aan meer balans.

Om dat te voorkomen bedacht ik de Before Holiday Unstuck Challenge in 2019.
Tijdens BHUC zijn we opzoek gegaan naar meer balans, inzichten en de juiste prioriteiten. Dit is gelukt.

Ik heb gemerkt dat alle opdrachten ook goed te gebruiken zijn om uit de dagelijkse drukte van het leven te stappen.
Neem jij even tijd om aan jezelf te denken zodat je ontspannen door het leven kan?

Meld je aan voor de 5-daagse online training. Het is helemaal gratis!

Onderhandelen doe je zo! 

Onderhandelen doe je overal. Op je werk of prive. Met je klanten of met je kinderen. Voor elke situatie kies je een (bekende of onbekende) strategie of scenario. In sommige gevallen is het nodig om een goede voorbereiding te treffen, bijvoorbeeld tijdens een salarisonderhandeling of nieuwe functie.

Hier kun je de WORKSHEET ONDERHANDELEN opvragen, waarmee we niet alleen een aantal praktische stappen delen, maar wij het belangrijk vinden om doormiddel van de opdrachten je te helpen voorbereiden en reflecteren, waardoor jij een 'kei' wordt in onderhandelen
Alvast heel veel succes.

VERGOEDINGEN

Via je werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen.

Bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst biedt de werkgever veelal een outplacementtraject aan de werknemer aan en neemt doorgaans ook de kosten voor zijn rekening.

Via het UWV

Indien je een uitkering ontvangt van het UWV informeer dan bij je contactpersoon van het UWV wat de mogelijkheden voor vergoeding zijn, in het kader van loopbaanbegeleiding, herstel en/of reïntegratie.

Via de belasting (2021 laatste jaar!)

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Voor werkgevers geldt dat loopbaanbegeleiding valt onder gerichte vrijstellingen. Het bedrag is aftrekbaar als zakelijke uitgave

Via de Arbo-dienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.