fbpx Pin Logo Bericht sturen

ALSJEBLIEFT!

Hier ontvang je regelmatig waardevolle informatie, waarmee jij een aantal belangrijke stappen kan zetten op
het gebied van persoonlijke ontwikkeling, je carriere, financien en werk/privebalans. 
Houd daarom de pagina goed in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doe de test!
Kan jij je prioriteiten bewaken?

  • Prioriteiten bewaken.
    50%

Before Holiday Unstuck Challenge

Doe je mee van 17 t/m 21 juni?

Vind jij het lastig om je werk los te laten wanneer je op vakantie gaat?
Je bent echt niet de enige!

Je hebt een drukke baan, een volle agenda en dan is daar ineens de vakantie, het moment om bij te komen van alle drukte en stress. Maar dan gebeurt het… In plaats van een ontspannen gevoel, voel je je doodop, krijg je hoofdpijn, keelpijn of koorts.
In alle voorbereidingen ben je dus eigenlijk vergeten om jezelf voor te bereiden op de vakantie ..

Om dat te voorkomen bedacht ik de Before Holiday Unstuck Challenge! Tijdens BHUC gaan we op zoek naar meer balans, inzichten en de juiste prioriteiten. Neem jij even tijd om aan jezelf te denken zodat je ontspannen op vakantie kan gaan?

Meld je aan voor de 5-daagse online challenge. Het is helemaal gratis!
Aanmelden kan tot 17 juni!

Klik hier!

Onderhandelen doe je zo! 

Onderhandelen doe je overal. Op je werk of prive. Met je klanten of met je kinderen. Voor elke situatie kies je een (bekende of onbekende) strategie of scenario. In sommige gevallen is het nodig om een goede voorbereiding te treffen, bijvoorbeeld tijdens een salarisonderhandeling of nieuwe functie.

Hier kun je de WORKSHEET ONDERHANDELEN opvragen, waarmee we niet alleen een aantal praktische stappen delen, maar wij het belangrijk vinden om doormiddel van de opdrachten je te helpen voorbereiden en reflecteren, waardoor jij een 'kei' wordt in onderhandelen
Alvast heel veel succes.

VERGOEDINGEN

Via je werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen.

Bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst biedt de werkgever veelal een outplacementtraject aan de werknemer aan en neemt doorgaans ook de kosten voor zijn rekening.

Via het UWV

Indien je een uitkering ontvangt van het UWV informeer dan bij je contactpersoon van het UWV wat de mogelijkheden voor vergoeding zijn, in het kader van loopbaanbegeleiding, herstel en/of reïntegratie.

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Voor werkgevers geldt dat loopbaanbegeleiding valt onder gerichte vrijstellingen. Het bedrag is aftrekbaar als zakelijke uitgave

Via de Arbo-dienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.