fbpx Pin Logo Bericht sturen

Angela Roemer:

Loopbaancoach met daadkracht

…en de drijvende kracht achter Open Collar

Ik kan je niet vertellen wie of wat Open Collar is en waar het voor staat zonder je ook eerst wat meer te vertellen over wie ik ben. Open Collar is het resultaat van mijn persoonlijke overtuigingen, kennis, bevindingen, achtergrond en mijn eigen pad

Biografie

Ik ben Angela Roemer. Geboren in het Midden-Nederlandse Utrecht, maar met diepgewortelde roots in het heerlijke, exotische Suriname, waar mijn ouders vandaan komen.

Hollandse nuchterheid en Surinaamse passie

Vraag je mijn vrienden ‘Wie is Angela Roemer?’ dan zullen ze je waarschijnlijk vertellen dat ik goed kan luisteren, rechtdoor zee ben en heel goed Surinaams kan koken. Vraag je het mijn ouders , dan zeggen ze ongetwijfeld: zorgzaam, doelgericht en een levensgenieter. En mijn (voormalige) collega’s zullen waarschijnlijk als eerste roepen dat ik gepassioneerd en vol overtuiging kan vertellen over een goed boek en dat het liefst tijdens een gezamenlijke lunch. Vraag je het mijzelf, dan zeg ik dat ik de ultieme mix tussen Hollandse nuchterheid en Surinaamse passie en pit ben.

Een verbinder & een doener

Ik ben een verbinder, een doener en hou van doorpakken! Dit alles in combinatie met een goede reflectie techniek en de nodige verdieping. Tenslotte ben ik instaat om als idealist mooie visies in actie om te zetten.
Als ambitieuze Nederlandse vrouw met Surinaamse roots, ben ik vooral op zoek naar strategische oplossingen voor mijn vragen, om succesvol en gelukkig te kunnen zijn in mijn carrière.

Wat voor type job coach ben ik?

Ik ben een verbinder, een doener en hou van doorpakken! Dit alles in combinatie met een goede reflectie techniek en de nodige verdieping. Tenslotte ben ik instaat om als idealist mooie visies in actie om te zetten.
Als ambitieuze Nederlandse vrouw met Surinaamse roots, ben ik vooral op zoek naar strategische oplossingen voor mijn vragen, om succesvol en gelukkig te kunnen zijn in mijn carrière.

Met een afgeronde opleiding in Human Resources en ruime ervaring als HR professional binnen diverse organisaties heb ik besloten dat het nu tijd is mijn ervaringen, kennis en expertise te delen. Dat doe ik als coach binnen mijn eigen bedrijf Open Collar. Ik geef individuele sessies, online coaching, maar ook trainingen, workshops en inspiratielezingen. Op de pagina Loopbaanbegeleiding lees je meer over de verschillende diensten.

Mijn eigen bronnen van inspiratie

Ben je benieuwd wie mij op mijn beurt inspireert in mijn werk? De Amerikaanse Tiphani Montgomery, best seller-auteur, uitgever, influencer, motivatiespreker en nog zoveel meer. Deze selfmade business woman bewijst dat een tienermoeder en schoolverlater met de juiste mindset en een sterke, krachtige houding alles in zich heeft om het te maken. ‘Get up and get harder’ is haar motto. Haar daadkracht motiveert mij!
Anderen die mij inspireren zijn: Nelson Mandela en Oprah Winfrey.

"Get up and get harder"

Wat kan Open Collar voor jou betekenen?

Wellicht heb je wel eens gehoord van de termen white collar workers - of kortweg white collars - (witte boorden) en blue collars (blauwe boorden)? Deze termen werden niet zo lang geleden in Engelstalige landen gebruikt om een onderscheid te maken op de werkvloer tussen kantoorpersoneel en personeel dat voornamelijk uitvoerend ‘handwerk’ verrichtte. Waar ambtenaren traditioneel gekleed gingen in een overhemd met een witte boord, waren de arbeiders uit te tekenen in een blauw overhemd of een blauwe overall.

De uitdrukking staat niet alleen symbool voor onderscheid in types werk, maar ook voor klassenonderscheid. Iets wat niet van deze tijd is en waar ik als eigenaar van Open Collar al zeker niet aan mee doe. Open Collar staat letterlijk open voor iedereen en omarmt elke zoekende op de arbeidsmarkt, ongeacht opleidingsniveau, type werk, sociale klasse en culturele achtergrond.

En nu?

Eenmaal op deze pagina beland, is de kans groot dat je op zoek bent naar een baan, een carrièreswitch of misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het sollicitatieproces zelf. 

Laten we het eerst eens hebben over de verschillende redenen die je kan hebben om een loopbaanadviseur in de arm te nemen.

1. het maken van een carrièreswitch
2. je huidige functioneren te verbeteren
3. weer meer plezier uit je werk halen
4. assertiever optreden en jezelf meer of beter profileren
5. de samenwerking met collega’s of je leidinggevende te verbeteren
6. een aanvullend en structureel blijvend inkomen genereren
7. time management en prioriteiten stellen
8. balans vinden en houden tussen privé en werk

Neem contact met mij op, om de mogelijkheden te bespreken! Wil je liever eerst meer informatie, klik dan hier voor het programma. Ook kun je hier informatie vinden over onze diensten.

Een nieuw baan regelen wé samen

Om maar direct een misverstand uit de weg te nemen: ik ben niet de persoon die een baan voor je zoekt. Wat ik wel ga doen, is joú helpen zoeken naar de baan die je wilt.

Jou het inzicht geven dat nodig is voor het bereiken van het gewenste resultaat. Dat doe ik op een manier die hopelijk ook voor jou werkt.

Wellicht heb je bij anderen de overtuiging dat het gaat lukken nog niet gevonden of mis je deze bij jezelf.  Misschien dat ik het in dat geval net iets anders doe. Geen blabla, maar praktische adviezen, concrete actiepunten en snel samen tot de kern komen: dat staat bij mij voorop. Mijn houding is persoonlijk, praktisch, helder en rechtdoorzee.

Ik kom snel tot de kern en verras met mijn scherpe analyses.

Loopbaancoaching bij Open Collar is:

  • Onderbouwde adviezen met een grote praktische toepasbaarheid
  • Een duidelijk motto: niet klagen maar dragen! We steken de handen uit de mouwen
  • We gaan dit traject samen aan
  • De basis is een strategisch plan met korte en lange termijnactiepunten
  • Inzicht in je kwaliteiten en aandachtspunten

Bekijk de video voor een globale indruk van loopbaancoaching.

Wat klanten zeggen:"Just to give you a good news today.
I have accepted a new job as an account manager!!! And thanks to you. I am so glad, I did the LinkedIn profile training!!!
Really thanks a lot!"

 - happy customer uit Alphen a/d Rijn (36 jaar)

"Hartelijk bedankt voor de afgelopen maanden.

Ik heb veel geleerd en meer zelfvertrouwen opgebouwd door de bevestiging die ik van je heb gekregen. Ik weet nu dat ik op de goede weg zit.

Vol moed en energie kan ik nu mijn dromen uitwerken tot werkelijkheid. Bedankt voor wie jij bent en je steun en professionaliteit!"

 - J.W.  uit Soest (Vrouw - 26 jaar