fbpx Pin Logo Bericht sturen

Angela Roemer:

loopbaancoach met daadkracht

…en de drijvende kracht achter Open Collar

Ik kan je niet vertellen wie of wat Open Collar is en waar het voor staat zonder je ook eerst wat meer te vertellen over wie ik ben. Open Collar is het resultaat van mijn persoonlijke overtuigingen, kennis, bevindingen, achtergrond en mijn eigen pad

Biografie

Ik ben Angela Roemer. Geboren in het Midden-Nederlandse Utrecht, maar met diepgewortelde roots in het heerlijke, exotische Suriname, waar mijn ouders vandaan komen.

Hollandse nuchterheid en Surinaamse passie

Vraag je mijn vrienden ‘Wie is Angela Roemer?’ dan zullen ze je waarschijnlijk vertellen dat ik goed kan luisteren, rechtdoor zee ben en heel goed Surinaams kan koken. Vraag je het mijn ouders , dan zeggen ze ongetwijfeld: zorgzaam, doelgericht en een levensgenieter. En mijn (voormalige) collega’s zullen waarschijnlijk als eerste roepen dat ik gepassioneerd en vol overtuiging kan vertellen over een goed boek en dat het liefst tijdens een gezamenlijke lunch. Vraag je het mijzelf, dan zeg ik dat ik de ultieme mix tussen Hollandse nuchterheid en Surinaamse passie en pit ben.

Een verbinder & een doener

Ik ben een verbinder, een doener en hou van doorpakken! Dit alles in combinatie met een goede reflectie techniek en de nodige verdieping. Tenslotte ben ik instaat om als idealist mooie visies in actie om te zetten.
Als ambitieuze Nederlandse vrouw met Surinaamse roots, ben ik vooral op zoek naar strategische oplossingen voor mijn vragen, om succesvol en gelukkig te kunnen zijn in mijn carrière.

Wat voor type job coach ben ik?

Hoe ben ik als coach? Niet wezenlijk anders dan als ‘privépersoon’. Positief ingesteld, doel- en resultaatgericht, eigentijds en met een heilig geloof dat iedereen talenten, kennis en kunde heeft die inzetbaar zijn. En heb je dat eenmaal inzichtelijk, dan kun je met jouw (unieke) expertise altijd de kost verdienen en geluk vinden.

Met een afgeronde opleiding in Human Resources en ruime ervaring als HR professional binnen diverse organisaties heb ik besloten dat het nu tijd is mijn ervaringen, kennis en expertise te delen. Dat doe ik als coach binnen mijn eigen bedrijf Open Collar. Ik geef individuele sessies, online coaching, maar ook trainingen, workshops en inspiratielezingen. Op de pagina Loopbaanbegeleiding lees je meer over de verschillende diensten.

Mijn eigen bronnen van inspiratie

Ben je benieuwd wie mij op mijn beurt inspireert in mijn werk? De Amerikaanse Tiphani Montgomery, best seller-auteur, uitgever, influencer, motivatiespreker en nog zoveel meer. Deze selfmade business woman bewijst dat een tienermoeder en schoolverlater met de juiste mindset en een sterke, krachtige houding alles in zich heeft om het te maken. ‘Get up and get harder’ is haar motto. Haar daadkracht motiveert mij!
Anderen die mij inspireren zijn: Nelson Mandela en Oprah Winfrey.

“Get up and get harder”