fbpx Pin Logo Bericht sturen

PROGRAMMA

Mijn coachingprogramma

Deze 3 programma’s zijn geënt op mijn overtuiging dat er 3 verschillende fases zijn, waar een werkzoekende zich kan bevinden. Het zijn in feite 3 verschillende pijlers die allemaal een zekere mate van (on)afhankelijkheid met zich mee brengen. Mijn programma’s geven houvast, maar alles is mogelijk. Bovendien bevat elk programma ook ‘quick fixes’ voor de werkzoekenden die bijvoorbeeld alleen hun cv willen transformeren of een klankbord tijdens (de al in gang gezette) carrière switch.

 

1 TOEVAL (afhankelijk)

Gericht op direct resultaat (korte termijn). Het resultaat van alle coaching binnen dit programma is afhankelijk van je eigen inzet echter ben je sterk afhankelijk van externe beslissingen. Samen vormen wij een team. Ik geef je de informatie die je nodig hebt en tips hoe je het resultaat enigszins kan beïnvloeden.
Meer weten over het programma Toeval? Neem dan contact met me op.

2 DROOM (onafhankelijk)

Gericht op het goed leren kennen van jezelf. Weet je wie je bent en wat je drijfveren zijn, dan kun je gericht je dromen realiseren. Is jouw droom een eigen onderneming of een totaal ander beroep? Je bent succesvoller als je doet waar je goed in bent! Het geluk en jouw succes volgen dan vanzelf.
Door een juiste samenstelling van karakters en eigenschappen, kan ieders unieke expertise leiden naar een perfect resultaat.
Meer weten over het programma Droom ? Neem dan contact met me op.

3 ACTIE (wederzijds afhankelijk)

Je weet inmiddels wie je bent, wat je kunt en waar je naartoe wilt. Dat is mooi! Je wilt het liefste strategisch aan de slag. Samen maken we een Persoonlijk Actie Plan (PAP) om de te nemen stappen te concretiseren. In alle programma’s gaan we samen voor een topresultaat!
Meer weten over het programma Actie ? Neem dan contact met me op.

“Succes is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing you will be successful” – Albert Schweitzer”