fbpx Pin Logo Bericht sturen

CONTACT

Wist je na de eerste zin al dat het nu eindelijk tijd is dat je bij Open Collar moet zijn? Of was het mijn eigen visie die je niet koud liet? Wat je reden ook is om bij Open Collar aan te kloppen voor mijn persoonlijke begeleiding als loopbaancoach, bel me gewoon. 
Mocht bellen nu niet goed uitkomen, dan kan je tevens gebruik maken van het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook als je op de pagina Diensten of Programma’s niet direct de vorm ziet die je in gedachte had. Het is goed mogelijk dat ik je alsnog een passend voorstel kan doen. En anders is er vast een professional uit mijn netwerk aan wie ik je kan doorverwijzen. Delen is immers vermenigvuldigen.

Feedback
Wij groeien hard en daar waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt.
Heb je feedback voor ons, dan horen wij dit graag. Hiervoor kan je tevens gebruik maken van het onderstaande formulier.Post a job opportunity!

Jaaa! Wij zijn altijd op zoek naar een goede match en input voor onze klanten. Vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.Inschrijven


Uitschrijven

Marketing door

SOCIAL MEDIA
ADRES
  • Franz Leharsingel 40
    3543 JC Utrecht


    KVK nr.: 67995462
    BTW nr.: NL177147660B01
OPENINGSTIJDEN
  • Ma–Vrij: 9:00 uur–17.30 uur
TELEFOONNUMMER
  • 0642027998