fbpx Pin Logo Bericht sturen

VACATURES, KENNIS, WORKSHOP

Open Collar deelt

Delen is vermenigvuldigen. Beetje een sleetse uitspraak? Misschien, maar dat maakt ‘m niet minder waar.
Vanuit mijn persoonlijke overtuiging geloof ik dat het delen van kennis, inspiratie en tips een vliegwieleffect teweeg brengt en de daadkracht vergroot.
Oftewel: als ik jou dat extra zetje kan geven, doe ik dat graag! En daarom deel ik op deze pagina informatie waarvan ik denk dat jij er iets aan hebt.

Vacatures

De vacatures die ik tegenkom deel ik met mijn klanten en netwerk.

Ben je opzoek naar een nieuwe functie ? Neem dan contact met mij op.

Ben je een recruiter of hiring-manager?

Stuur dan je vacatures naar info@open-collar.nl*.

Leuk weetje! Wij hebben inmiddels een groot aantal zeer divers en gemotiveerd klanten die op zoek zijn naar een leuke baan.

Deze kandidaten zijn niet meteen actief op de arbeidsmarkt, maar hebben hun "passie en/of kwaliteiten" gevonden.

Een goede aanwinst met "bewust" talent.

*) Wij zijn geen uitzend-, werving&selectie of bemiddelingsbureau. Om die reden zijn er geen kosten verbonden aan het melden en plaatsen van vacatures. De vacatures zijn bedoeld ter kennisgeving aan onze klanten. De inspanningsverplichting ligt geheel bij de klant. 

Expertise

Wanneer noem je jezelf een expert? Goede vraag. Met ruim ervaring in de HR bij verschillende bedrijven durf ik in elk geval te zeggen dat ik weet waar werkgevers opletten. En waar werknemers mee te maken krijgen. Mijn ervaringen en alle kennis die ik heb en tegen kom en waarvan ik denk dat deze relevant voor je zijn, deel ik met je in workshops, trainingen, artikelen en mijn nieuwsbrief. 

2. QUICK FIXES

Het schrijven van CV's en motivatiebrieven vormen een klein onderdeel van de diensten die Open Collar aanbied. 
De impact van een goede brief en CV worden nog te vaak onderschat. Er kan hier heel veel tijd in gaan zitten.

Het uitbesteden van bepaalde taken, kan om die reden vaak uitkomst bieden. Bij de meeste van de aanvragen, gaat het om gemak in plaats van het kunnen.Waarom niet deze taak uitbesteden? Kijk in de "shop" voor de tarieven.

AGENDA

Hoe maak ik mezelf zichtbaar op de arbeidsmarkt? (solliciteren)

Hoe ga ik om met tijd? (time-management)

Ontdekken van je "signature". (personal-branding)

Zomaar wat thema’s waar je in het werkveld mee te maken kan krijgen. Tijdens de gratis Challenges die ik in het leven roep, daag ik je op een ongedwongen manier uit om met deze situaties aan de slag te

gaan en er beter van te worden.

Houd de website en social media in de gaten voor de volgende challenge! Heb je de Facebook pagina al "geliked" en de Instagram account al bekeken?

“Sharing is Caring!”

BLIJF OP DE HOOGTE.