fbpx Pin Logo Bericht sturen

"Some people dream of success, others make it happen."

Op het moment dat je voor jezelf de keuze hebt gemaakt om met jouw loopbaancoach aan de slag te gaan, ben je al een stap dichterbij jouw droom carrière. 

Ik ga heel graag het gesprek met jou aan. Tijdens dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden van loopbaanbegeleiding en wat dit voor jou zou kunnen betekenen. Bekijk hieronder het aanbod en kies welke dienst er bij jou past. Vind je het lastig om te bepalen wat er bij jou past? Neem dan contact met mij op.  

Loopbaan coaching aanbod

Angela Roemer - 1 op 1 coaching

1 op 1 coaching

Vanaf € 1247,- (ex. BTW)

Angela Roemer - Aspire

ASPIRE

Vanaf € 600,- (ex. BTW)

Angela Roemer - Training

Training

Zowel online als offline.

Online coaching aanbod

Gold

Een volledig traject dat je energie, helderheid en een concreet stappenplan oplevert. Met intensieve begeleiding, terugkoppeling en sparringssessies. ​

· Start sessie
· Succespad voor jouw stappen en doelen
· Persoonlijk
· Maatwerk
· 6 loopbaansessies
· Toegang tot de loopbaanacademie
· Werkboek
· Reflectie en feedback
· Via Skype of Zoom

€ 647,-

(ex. BTW)

Silver

Kort en krachtig traject dat je energie en helderheid geeft over je mogelijkheden. ​

· Start sessie
· Persoonlijk
· 3 loopbaansessies
Toegang tot de loopbaanacademie
· Werkboek
· Reflectie en feedback
· Via Skype of Zoom

€ 347,-

(ex. BTW)

Bronze

Een goed gesprek en een objectief kritische blik doet wonderen. Sparren met een loopbaancoach over je ambities, werk, keuzes, dilemma’s, balans of over solliciteren.

· Direct tips en advies
· Via Skype of Zoom
· Sessie duurt 90 minuten


€ 97,-

(ex. BTW)

Wat kan loopbaancoaching voor jou betekenen?

Heb jij vragen of een dilemma over je loopbaan, werk en/of vaardigheden die je verder zou willen ontwikkelen?

Tijdens individuele coachingsessies hebben we volgens een vaste frequentie gesprekken.

1-op-1 coaching biedt een maatwerk traject, waarin er aandacht is voor interne en externe aspecten die een loopbaan succesvol maken. 

Vragen als: Wie ben ik? Wat wil/kan ik? Waarom doe ik wat ik doe? Hoe kan ik mijn kwaliteiten nu en in de toekomst inzetten? Ik help je met:

• Jobmarketing, persoonlijke profilering; 
• Loopbaanscan (persoonlijkheidstest);
• Accountability partner;
• Persoonlijk ontwikkelingsplan op basis van 1 thema/onderwerp.

ASPIRE is  een groepscoachingstraject- BLENDED. Start volgt. 
Hierin halen we alles uit de kast om jouw ambities waar te maken. Heeft jouw zelfvertrouwen een boost nodig? Ben je klaar met uitstellen en wil je eindelijk aan echt aan de slag met jouw carriere? Laten we dan samen aan de slag gaan. Ik kan je helpen met: 

• Heldere keuzes
• Meer zelfvertrouwen
• Meer motivatie
• Stok achter de deur
• Eindelijk een heldere visie
• Aandacht voor JEZELF  

Meld je hier aan voor de wachtlijst.

Vergoeding voor loopbaancoaching

Heb je wel eens gedacht aan vergoeding? Op veel verschillende manieren zijn er vergoedingen te verkrijgen voor loopbaancoaching. Bijvoorbeeld via:

Werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen. Bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst biedt de werkgever veelal een outplacementtraject aan de werknemer aan en neemt doorgaans ook de kosten voor zijn rekening.

Belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Het bedrag is aftrekbaar als zakelijke uitgaven.

UWV

In veel gevallen wil het UWV meedenken indien je een uitkering ontvangt. Jouw re-integratie begeleider bij het UWV kan je helpen met de nodige informatie voor vergoeding. informeer dan bij je contactpersoon van het UWV wat de mogelijkheden voor vergoeding zijn, in het kader van loopbaanbegeleiding, herstel en/of reïntegratie.

Arbo dienst

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.

ready for change?

Ben jij er al achter welke coaching voor jou van toepassing is?

Plan een gratis oriënterende afspraak om erachter te komen welk aanbod het best aansluit op jouw situatie.

Of start direct met online coaching.