Privé: Aanbod

“Some people dream of success, others make it happen.”

Op het moment dat je voor jezelf de keuze hebt gemaakt om met jouw loopbaancoach aan de slag te gaan, ben je al een stap dichterbij jouw droom carrière.

Ik ga heel graag het gesprek met jou aan. Tijdens dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden van loopbaanbegeleiding en wat dit voor jou zou kunnen betekenen. Bekijk hieronder het aanbod en kies welke dienst er bij jou past. Vind je het lastig om te bepalen wat er bij jou past? Neem dan contact met mij op.

Loopbaan coaching aanbod

Angela Roemer - 1 op 1 coaching

1 op 1 coaching

Vanaf € 1247,- (ex. BTW)


Vraag offerte aan

Angela Roemer - Aspire

ASPIRE

Vanaf € 600,- (ex. BTW)


Meer informatie

Angela Roemer - Training

Training

Zowel online als offline.


Meer informatie

Online coaching aanbod

Gold

Een volledig traject dat je energie, helderheid en een concreet stappenplan oplevert. Met intensieve begeleiding, terugkoppeling en sparringssessies.

· Start sessie
· Succespad voor jouw stappen en doelen
· Persoonlijk
· Maatwerk
· 6 loopbaansessies
· Toegang tot de loopbaanacademie
· Werkboek
· Reflectie en feedback
· Via Skype of Zoom

€ 647,-

(ex. BTW)


Koop Gold

Silver

Kort en krachtig traject dat je energie en helderheid geeft over je mogelijkheden.

· Start sessie
· Persoonlijk
· 3 loopbaansessies
Toegang tot de loopbaanacademie
· Werkboek
· Reflectie en feedback
· Via Skype of Zoom

€ 347,-

(ex. BTW)


Koop Silver

Bronze

Een goed gesprek en een objectief kritische blik doet wonderen. Sparren met een loopbaancoach over je ambities, werk, keuzes, dilemma’s, balans of over solliciteren.

· Direct tips en advies
· Via Skype of Zoom
· Sessie duurt 90 minuten

€ 97,-

(ex. BTW)


Koop Brons

Wat kan loopbaancoaching voor jou betekenen?

Heb jij vragen of een dilemma over je loopbaan, werk en/of vaardigheden die je verder zou willen ontwikkelen?

Tijdens individuele coachingsessies hebben we volgens een vaste frequentie gesprekken.

1-op-1 coaching biedt een maatwerk traject, waarin er aandacht is voor interne en externe aspecten die een loopbaan succesvol maken.

Vragen als: Wie ben ik? Wat wil/kan ik? Waarom doe ik wat ik doe? Hoe kan ik mijn kwaliteiten nu en in de toekomst inzetten? Ik help je met:

• Jobmarketing, persoonlijke profilering;
• Loopbaanscan (persoonlijkheidstest);
• Accountability partner;
• Persoonlijk ontwikkelingsplan op basis van 1 thema/onderwerp.

ASPIRE is  een groepscoachingstraject- BLENDED. Start volgt.
Hierin halen we alles uit de kast om jouw ambities waar te maken. Heeft jouw zelfvertrouwen een boost nodig? Ben je klaar met uitstellen en wil je eindelijk aan echt aan de slag met jouw carriere? Laten we dan samen aan de slag gaan. Ik kan je helpen met:

• Heldere keuzes
• Meer zelfvertrouwen
• Meer motivatie
• Stok achter de deur
• Eindelijk een heldere visie
• Aandacht voor JEZELF

Meld je hier aan voor de wachtlijst.

Vergoeding voor loopbaancoaching

Heb je wel eens gedacht aan vergoeding? Op veel verschillende manieren zijn er vergoedingen te verkrijgen voor loopbaancoaching. Bijvoorbeeld via:

Werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen.
Bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst biedt de werkgever veelal een outplacementtraject aan de werknemer aan en neemt doorgaans ook de kosten voor zijn rekening.


Meer informatie

Belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.
De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.
Het bedrag is aftrekbaar als zakelijke uitgaven.


Meer informatie

UWV

In veel gevallen wil het UWV meedenken indien je een uitkering ontvangt. Jouw re-integratie begeleider bij het UWV kan je helpen met de nodige informatie voor vergoeding. informeer dan bij je contactpersoon van het UWV wat de mogelijkheden voor vergoeding zijn, in het kader van loopbaanbegeleiding, herstel en/of reïntegratie.


Meer informatie

Arbo dienst

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.


Meer informatie

Enig resultaat

 • Plaatshouder

  ASPIRE – GROEPSPROGRAMMA

  600,00 incl. 21% BTW
  ASPIRE - GROEPSPROGRAMMA
  Het ‘ASPIRE’ programma van Open Collar staat in het teken van: ‘Samen ontwikkelen, met resultaat op individueel niveau!’ We starten met een persoonlijk perspectiefgesprek, waarin we samen kijken of er een klik is, wat je wensen zijn en/of je geschikt bent voor het programma. Je bent daarnaast verbonden aan een groep, maar volgt een groot deel van het programma individueel (verhouding 80/20); Je kunt je eigen tijd binnen de kaders van het programma, zelf uitstekend verdelen door toegang in de Open Collar online academie volledig gericht op Aspire. Hierdoor kunnen alle onderdelen besloten en op ieder moment worden geraadpleegd. We komen samen, om elkaar te leren kennen. Het doel hiervan is kennis delen, verbondenheid, netwerken, samen groeien en elkaar verantwoordelijk houden voor alle stappen die worden gezet. We hebben regelmatig calls, waarin je gecoacht wordt op specifieke vaardigheden, gespreksvoeringen en strategie.
  600,00 incl. 21% BTW

  beschikbaar

  nu kopen!
 • Plaatshouder

  CV & Motivatiebrief assistentie

  55,00 incl. 21% BTW
  CV & Motivatiebrief assistentie
  Een CV en motivatiebrief opgesteld door Open Collar.
  55,00 incl. 21% BTW

  beschikbaar

  nu kopen!
 • Plaatshouder

  CV Template

  7,00 incl. 21% BTW
  CV Template
  Ontvang een template naar keuze en ga zelf aan de slag!  
  7,00 incl. 21% BTW

  beschikbaar

  nu kopen!
 • Plaatshouder

  Linkedin training [beginners]

  56,87 incl. 21% BTW
  Linkedin training [beginners]
  56,87 incl. 21% BTW

  beschikbaar

  nu kopen!
 • Plaatshouder

  Sollicitatietraining [online]

  179,00 incl. 21% BTW
  Sollicitatietraining [online]
  Eindelijk heb je die ene vacature voor jouw droombaan gevonden! Alleen nu moet je ook nog op gesprek zien te komen. De manier waarop je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek verandert iedere dag, minuut. Hoe zorg je ervoor dat jouw toekomstige werkgever niet om jou heen kan? Wij helpen jou tijdens de voorbereiding van jouw sollicitaties, voor direct of later. Klaar voor de start? Let's do this! Geschatte tijdsduur: 3 uur
  179,00 incl. 21% BTW

  beschikbaar

  nu kopen!