fbpx Pin Logo Bericht sturen

Op zoek naar een loopbaanadviseur in Maarssen?

Loop je vast in je carrière? Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben je de tijdelijke contracten zat? Kom je uit Maarssen of omgeving? Kies dan voor ondersteuning en advies van Open Collar.

Als loopbaanadviseur bied ik advies en hulpmiddelen om jou te begeleiden naar de ideale balans tussen werk en privé. Een loopbaanadviseur helpt je met inzichten, sparren, concrete acties en houdt je “accountable”. Open Collar biedt ook CV hulp en online abonnementen.

Open Collar biedt werkgevers trajecten aan in o.a. Maarssen waarin zij medewerkers kunnen begeleiden naar een andere functie binnen of buiten de organisatie.

Als loopbaanadviseur bied ik naast begeleiding na een reorganisatie ook zeer effectieve trainingen, workshops en individuele coaching aan ambitieuze werknemers.

Een loopbaanadviseur is er voor iedereen de regio van Maarssen die zelf regie wil hebben over zijn eigen carrière- en levenspad.

Open Collar biedt loopbaanadvies aan individu en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. loopbaanadvies, outplacement, coaching, workshops en trainingen.

Ben je op zoek naar een baan in Maarssen en omgeving? Weet je nog niet wat het jou zou kunnen opleveren? Neem dan contact op met Open Collar.