fbpx Pin Logo Bericht sturen

Op zoek naar een Loopbaanbegeleider in Diemen?

Loop je vast in je carrière? Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben je de tijdelijke contracten zat? Kom je uit Diemen of omgeving? Kies dan voor ondersteuning en advies van Open Collar.

Als loopbaanbegeleider bied ik advies en hulpmiddelen om jou te begeleiden naar de ideale balans tussen werk en privé. Een loopbaanbegeleider helpt je met inzichten, sparren, concrete acties en houdt je “accountable”. Open Collar biedt ook CV hulp en online abonnementen.

Open Collar biedt werkgevers trajecten aan in o.a. Diemen waarin zij medewerkers kunnen begeleiden naar een andere functie binnen of buiten de organisatie.

Als loopbaanbegeleider bied ik naast begeleiding na een reorganisatie ook zeer effectieve trainingen, workshops en individuele coaching aan ambitieuze werknemers.

Een loopbaanbegeleider is er voor iedereen de regio van Diemen die zelf regie wil hebben over zijn eigen carrière- en levenspad.

Open Collar biedt loopbaanadvies aan individu en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. loopbaanadvies, outplacement, coaching, workshops en trainingen.

Ben je op zoek naar een baan in Diemen en omgeving? Weet je nog niet wat het jou zou kunnen opleveren? Neem dan contact op met Open Collar.