fbpx Pin Logo Bericht sturen

Op zoek naar een Loopbaancoach in Breukelen?

Loop je vast in je carrière? Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ben je de tijdelijke contracten zat? Kom je uit Breukelen of omgeving? Kies dan voor ondersteuning en advies van Open Collar.

Als Loopbaancoach bied ik advies en hulpmiddelen om jou te begeleiden naar de ideale balans tussen werk en privé. Een Loopbaancoach helpt je met inzichten, sparren, concrete acties en houdt je “accountable”. Open Collar biedt ook CV hulp en online abonnementen.

Open Collar biedt werkgevers trajecten aan in o.a. Breukelen waarin zij medewerkers kunnen begeleiden naar een andere functie binnen of buiten de organisatie.

Als Loopbaancoach bied ik naast begeleiding na een reorganisatie ook zeer effectieve trainingen, workshops en individuele coaching aan ambitieuze werknemers.

Een Loopbaancoach is er voor iedereen de regio van Breukelen die zelf regie wil hebben over zijn eigen carrière- en levenspad.

Open Collar biedt loopbaanadvies aan individu en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. loopbaanadvies, outplacement, coaching, workshops en trainingen.

Ben je op zoek naar een baan in Breukelen en omgeving? Weet je nog niet wat het jou zou kunnen opleveren? Neem dan contact op met Open Collar.