fbpx Pin Logo Bericht sturen

HR Diensten voor MKB

Wij geloven in ...

dat er met gelukkige werknemers er vanzelf gelukkige klanten op je pad komen en dat zorgt weer voor een succesvolle onderneming. 
Je gelooft dat jouw mensen de meest krachtige 'wapens' in je bedrijf zijn. Ze dragen bij aan jouw groei, professionaliteit en voortbestaan van jouw missie en dromen. 
Wij ontzorgen! Wij zorgen dat jij je je zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over personeelsaangelegenheden en dat jij 's nachts lekker kan slapen. Wij denken met jou mee en werken met jou samen om (huidige) problemen op te lossen en/of te voorkomen dat deze zich herhalen. 
Anderzijds adviseren wij en denken we strategisch mee met de business om goed onderbouwd en onderbouwd aan de slag te gaan.  
Onze kennis van wet- en regelgeving is altijd up-to-date en onze maatschappelijke normen en waarden zijn groot.

"The essence of life is to fearlessly, pursue what we love the most."

HR Diensten

Er is veel mogelijk in vrijheid, helderheid en aandacht op personeelsgebied. Dat hebben wij met meer dan 20 jaar HR ervaring in diverse organisaties ervaren. 
 
Aan de hand van een HR Quick Scan kijken we samen naar de knoppen waaraan gedraaid kan worden. 
Denk hierbij aan de basis op orde, zodat je voldoet aan de wet- en regelgeving. Daarnaast zorgt dit voor de welbekende rust, regelmaat en reinheid, maar ook voor een bijdragen aan de financiele gezondheid van je organisatie. 
 
Het maakt niet uit in welke fase jouw HR team opereert? 
Zit jouw organisatie in de initiële, herhalend, gedefinieerd, gemanaged, geoptimaliseerd fase. 
Door de HR Quick Scan is het mogelijk om een foto te maken van het huidige moment waarin de organisatie zich bevindt en kijken wij samen naar wat er nodig is om de gewenste fase beter in te richten en voorspellen. 
 
De operationeel en tactische taken hebben met name betrekking op de organisatie, arbeidsvoorwaarden en rechtspositie, nieuwe medewerkers, ontwikkeling, welzijn en uitdienst. 
Hierin zijn de tactische onderwerpen zoals, ondernemingsraad/personeelsvertegenwoordiging, betrokkenheid en bevlogenheid, teameffectiviteit, leiderschap en organisatieplannen niet te ontbreken.

Wij zijn ons ervan bewust dat er een grote verantwoordelijkheid ligt bij de directeur en ondernemer om financiele gezondheid en winstgevendheid van het bedrijf te genereren. 
Aandacht voor mensen is hierin het aller belangrijkste factor! Zeker wanneer je realiseert dat wanneer er de juiste aandacht is voor personeel het rust oplevert, minder slapeloze nachten en goed werkgeverschap ervoor zorgen dat mensen die je wil behouden blijven.  
 
Meedenken met mens en organisatie is, met de juiste combinatie tussen objectiviteit, out-of-the box brainstormen en ervaring uitwisseling, een uitstekende cocktail om aan de slag te kunnen gaan met groei en/of om ontwikkelen van nieuwe producten of diensten te stimuleren. Het zorgt voor zelfvertrouwen, rust en helderheid.

Je krijgt bij OC Essence een vast HR contactpersoon die hierin met jou meedenkt en aan de slag gaat.

Als leider van het bedrijf draag je bij aan de verantwoordelijkheid voor het nemen van belangrijke beslissingen en het beheren van risico's. Samen kijken wij naar de manieren waarop het nemen van de juiste beslissingen wordt genomen, ook het inschatten en beheren van risico's, en het vinden van een evenwicht tussen het nemen van kansen en het beschermen van de belangen van het bedrijf. 
 
Dit programma is voor jou wanneer jij jouw maximale potentie net zo goed wil benutten als die van je organisatie en je realiseert dat je dit kan met een objectieve sparringspartner en advies obstakels kan inzien en successen kan delen.  
Een programma dat jou de juiste inzichten en tools kan geven. 
 
Je realiseert je maar al te goed, dat wanneer je op deze tempo door blijft gaan dat er weinig terecht komt van de mooie plannen en/of de organisatie.

Wanneer is de inzet van HR van toegevoegde waarde voor jou?

Het investeren in HR is een belangrijke beslissing. Een fulltime HR professional indienst nemen of extra aannemen, is misschien op dit moment (nog) niet wat je wilt. 
Toch kunnen de zorgen over het behouden van gekwalificeerd personeel, het omgaan met conflictsituaties binnen het team, het voorkomen van personeelsverloop en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé voor jezelf en jouw werknemers een belangrijke reden zijn om te overwegen ons in te zetten. 
Het kiezen van een dienst is een investering in de toekomst die van de organisatie en jezelf. We bekijken de situatie altijd vanuit de persoonlijke en professionele kant, om bij te dragen aan groei en succes. 
 
- Abonnementen vanaf €997,- per maand 
- HR projecten en consultancy   
- HR Quick Scan €297,00 excl BTW

HR Consultanty & HR Projecten

Het omgaan met groei-gerelateerde uitdagingen, zoals het aantrekken van gekwalificeerd personeel en het beheren van grotere operationele complexiteit/verandering, kan hiermee makkelijker te dragen zijn als je kiest voor HR projecten. 
 
Wij helpen ervoor te zorgen dat je bedrijf voldoet aan de geldende wet- en regelgeving als het gaat om personeel 
En dat is maar goed ook, want er zijn steeds sneller veranderende arbeids- en belastingwetten, deze regels houden we voor je bij en zorgen dat je altijd up-to-date bent.

  • Strategische thema's / KPI's
  • Organisatieverbetering
  • Strategische Personeels Planning (SPP)
  • Diversiteit en Inclusie
  • Verzuim

Missie

Onze missie is om zoveel mogelijk individuen en organisaties te helpen om hun volledige potentie te benutten, zodat zij een succesvol leven kunnen leiden. 
 
Wanneer je met ons werkt, werken we samen aan jouw potentie door te leren bewuste keuzes te maken op het juiste moment en plek. 
Je gaat tijd besparen in de operatie en effectiever werken, je gaat minder twijfelen aan jezelf en wordt zelfverzekerder. De chaos in je hoofd zal verdwijnen, waardoor je weer tijd en oog krijgt voor jouw creatieve brein en toekomst.  

Wat kun je van mij verwachten?

Mijn werkwijze is no-nonsense en doelgericht. Yin kan niet zonder Yang en het leven is niet zwart/wit, maar ik haal je wel uit het grijsgebied dat zorgt voor besluiteloosheid en twijfel. Hierdoor word je de stevige leider die je wil zijn. 
 
Je zal eindelijk genoeg zelfvertrouwen hebben om impact te maken.  
Naast mijn diploma’s, coaching certificaten en ervaring, beschik ik over een achtergrond in Loopbaancoaching. Dit zorgt ervoor dat ik vanuit verschillende oogpunten, kan kijken naar situaties. Zowel vanuit de visie van een werkgever, als die van een werknemer. Dit inzicht zorgt voor een win-, win- situatie, die in jouw voordeel zal werken. Vanuit meer dan 20 jaar HR ervaring heb ik diverse leidinggevende ondersteund, opgeleid en gecoacht, waarin keer op keer is bewezen dat uiteindelijk de people kant zorgt voor winst en plezier op de werkvloer. Ik help je met het vinden van de juiste knoppen, ontzorg en leer je draaien, experimenteren en  

De investering

- HR Quick Scan € 197,-
- HR Pulse € 97,- 
 
Abonnementen zijn beschikbaar vanaf € 1.000,- excl BTW  
HR Consultancy en projecten zijn er vanaf € 3.000,-