fbpx Pin Logo Bericht sturen

Loopbaan en leiderschapsprogramma - Synergyshift

Voor professionals die hun volledige potentie op persoonlijk en zakelijk vlak willen benutten

Synergie betekent dat het geheel groter is dan de som der delen.
Dit is waar jij je op gaat focussen in dit programma. Door het maken van een shift in jouw huidige situatie, ontstaat er weer rust, helderheid en focus in het geheel.

Je maakt een verbinding tussen werk en privé die zorgt voor een positief resultaat op het gebied van mentale gezondheid, financiën en leiderschap.

Leiderschap & Loopbaancoaching - Synergyshift

Met dit programma ontdek je je jouw volledige potentieel en hoe je deze kan benutten op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Je ervaart het op dit moment nog niet zo, maar je leert met dit programma als ambitieuze leider van je persoonlijk en zakelijk leven, hoe je meer impact kan maken op je werk en in je privéleven, zodat je meer rust ervaart in je hoofd en bewuster keuzes leert maken, waardoor je betere resultaten gaat behalen.  Daarnaast leer je hoe je jouw persoonlijkheid, vaardigheden en kennis kunt inzetten om jezelf te leiden naar persoonlijk en zakelijk succes.

Wanneer is leiderschaps- en loopbaancoaching iets voor jou?

Dit programma past bij jou wanneer je jouw maximale potentieel wil benutten en aan de slag wil met wie je bent, wat je hier te doen hebt en hoe je ermee aan de slag kan. We gaan out-of-the-box en creëren vanaf nieuw. Je krijgt de juiste tools mee, die we vervolgens ook bespreken en reflecteren.

De inhoud en het niveau van dit programma sluit het beste aan bij professionals vanaf de 2e/3e fase in hun loopbaan en/of in een leidinggevende functie.

Je moet ervan houden om jezelf te ontwikkelen en ook al bezig zijn met persoonlijke groei. Je moet ervoor open staan om out-of-the box te gaan en te doen.

Het programma richt zich namelijk op groeien en ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Het kan zomaar zijn dat je tijdens het programma het verlangen om een carrière pad te volgen dat niet gebruikelijk is voor jouw branche of omgeving gaat volgen, zoals het starten van een bedrijf of werken in een heel ander vakgebied en/of organisatie, je laat omscholen of verhuisd naar het buitenland. Wij zorgen er dan voor om de angst voor afwijzing en/of kritiek te verzachten, zodat je gaat doen waar je al lang naar verlangt.

Leiderschapscoaching past bij jou, wanneer je weet dat je er niet vies voor bent om hard te werken, maar dat je ook wil kunnen stilstaan bij je persoonlijke ontwikkeling om bewust te groeien, verbeteren en/of aan te passen. Je realiseert je maar al te goed, dat wanneer je op deze tempo blijft doorgaan dat er weinig plezier meer zal worden gehaald uit jouw baan en/of de organisatie. Het gevoel dat je de controle kwijtraakt, uit paniek gekke beslissingen zal nemen hangt je aan de lip en er moet nu iets gaan veranderen.

De onrust in je hoofd, zorgt voor de verkeerde energie en leid je af van jouw verlangens. Dat is jammer! Het ‘boomerang’ effect, zorgt ervoor dat je stagneert en doelen niet haalt.

Wat doe ik als leiderschap- en loopbaancoach?

Mijn doel is om jou te ondersteunen in het bereiken van jouw doelen, daarom is het jouw verantwoordelijkheid om deze scherp te stellen en er alles aan te doen om dit te bereiken. Deze doelen vormen de pijlers om de dagelijkse gebeurtenissen, belemmeringen en angsten te kunnen meten en reflecteren voor duurzaam resultaat.

Ik zal je naast het aanreiken van tools en middelen, ook ondersteunen en je uitdagen om jouw geconditioneerde gedachten en belemmeringen ter sprake te brengen.

Door mijn objectiviteit en open houding, stel ik je op je gemak en kun je mij volledig vertrouwen. Ik bied bijstaat een luisterend oor en sta je op het juiste moment bij.

Het programma gaat niet om mij, maar het is goed om te weten of je met mij werkwijze aan de slag kan.

Het effect van Synergyshift

Met Synergyshift zal je op meerdere gebieden meer invloed en kracht hebben.

Je zal meer vertrouwen hebben in je eigen capaciteiten en meer zelfverzekerd zijn in jouw professionele en persoonlijke leven. Dit zal uiteindelijk leiden tot betere relaties met collega's, partner, familie en vrienden.

Je zal ook beter in staat zijn om eigen beslissingen te nemen en je eigen weg te volgen, zonder al te veel beïnvloed te worden door de meningen van anderen. Dit zorgt uiteindelijk voor een groter gevoel van vrijheid en autonomie.

Daarnaast zal je meer voldoening en betekenis vinden in jouw werk en leven, en zal je beter in staat zijn om jouw eigen doelen (bij) te stellen en te bereiken.

Inhoud Synergyshift

Het persoonlijke programma duurt 6 maanden en bestaat uit diverse gesprekken en oefeningen. Er zijn volop persoonlijke reflectie momenten en inzicht oefeningen om stappen te maken en te evalueren.

Bij de start maken we op 1 A4 meteen een nulmeting met de tool Business Model You, dit zal je meteen helderheid, vertrouwen en rust geven.

We maken gebruik van persoonlijkheidsanalyses.

Gedurende de 6 maanden is er volledig aandacht voor werk en privé, waarin we praktisch, tactisch en strategisch maatwerk in de vorm van opdrachten afstemmen en bijsturen.  Jouw groei, inzet en potentie zijn de belangrijkste graadmeters voor het bepalen van succes.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik zal je met mijn nuchtere blik en intuïtieve wijzer, een liefdevolle schop onder je kont geven en een schouder om op te huilen als het nodig is. Mijn werkwijze is no-nonsense en doelgericht. Yin kan niet zonder Yang en het leven is niet zwart/wit, maar ik haal je wel uit het grijsgebied dat zorgt voor besluiteloosheid en twijfel. Hierdoor word je de stevige leider die je wil zijn om regie te krijgen over je leven. Je zal eindelijk genoeg zelfvertrouwen hebben om jouw droom waar te gaan maken, bijvoorbeeld het starten van je eigen bedrijf, het gaan voor de rol van directeur, het vinden van een baan met meer betekenis, het maken van een carrière switch.

Naast mijn coaching certificaten en diploma’s, beschik ik over een achtergrond in Human Resources. Dit zorgt ervoor dat ik vanuit verschillende oogpunten, kan kijken naar een situatie. Zowel vanuit de visie van een werkgever, als die van een werknemer. Dit inzicht zorgt voor een win-, win- situatie, die in jouw voordeel zal werken.

Verloop Synergyshift

  • We starten met een nulmeting, doormiddel van de tool Business Model You, persoonlijkheidsanalyses etc 
  • Ik ben een gecertificeerde Business Model You practitioner.
  • Wekelijkse catch-up calls waarin we de opdrachten telefonisch bespreken
  • De mogelijkheid van e-coaching via WhatsApp heeft als doel om snel te kunnen schakelen wanneer de situatie dit vraagt.
  • Om de vier weken zullen er live gesprekken van plaatsvinden voor de continuïteit van het proces en verdere verdieping.
  • We passen de vorm van e-coaching toe.
  • Tussen de gesprekken door ga je het nieuw aangeleerde praktisch gaat toepassen en hierover reflecteren.
  • Na de afronding van het traject, volgt er na 3 maanden een follow-upgesprek als nazorg. 
  • Het follow-upgesprek zorgt ervoor dat jij je kan vasthouden aan de (nieuwe) koers en/of deze nader te finetunen.

Over Synergyshift klanten

Dit programma is uitermate geschikt voor professionals die verder zijn in hun loopbaan, vanaf de 2e of 3e fase van hun loopbaan, en die een sterk verlangen hebben om hun volledige potentie te benutten op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Professionals die opzoek zijn naar meer voldoening en uit de survival modus willen stappen.

Dit zijn de uitdagingen waarmee de sterke professionals en leidinggevende die klant van mij zijn mee te maken hebben:

- Een te hoge werkdruk in hun huidige baan en dat veroorzaakt prestatie verlies en gebrek aan focus;
- Belemmerende overtuigingen, waardoor ze bevriezen, hardlopen of wegduiken en hierdoor doelen niet behalen;
- De chaos en/of creativiteit in het hoofd maakt dat ze te veel tegelijk doen en taken opstarten, maar niet afronden;
- Het gevoel hebben niet te worden gewaardeerd, waardoor ze kansen mislopen of zichzelf onvoldoende in de schijnwerpers zetten;- De angst hebben om controle te verliezen, waardoor ze continue in het hoofd zitten of in te veel twijfels, waardoor ze niet beginnen;
- Faalangst hebben, waardoor ze sneller kiezen voor het bekende vertrouwde;
- Angst hebben voor conflicten en verandering;
- Onzeker kunnen zijn over eigen vaardigheden en capaciteiten, terwijl ze goed opgeleid zijn en hier ook in investeren, maar steeds ervaren dat dit niet is wat ze nodig hebben;
- Het gevoel van stagnatie in hun carrière ervaren, door verschil in visie en bedrijfsvoering van de organisatie waar ze nu zitten.
- Het gevoel hebben dat het tijd is om nu te gaan voor dat wat ze echt leuk /belangrijk vinden en al meer dan voldoende zelftesten hebben gedaan en nu out-of-the box willen gaan voor purpose en leiderschap.

De investering

De investering voor het programma Synergyshift is € 3.997,- voor 6 maanden (exclusief BTW).
In dit bedrag is inbegrepen: eventuele materiaalkosten, interventies, online persoonlijkheidstesten, analyse van de opdrachten, de gespreksvoorbereidingen, feedback op zelfreflecties, mogelijke interventies en opdrachten.