fbpx Pin Logo Bericht sturen

Gratis ontwikkeladvies voor iedereen.

Gratis ontwikkeladvies en scholingstrajecten

Open Collar
Angela Roemer
Loopbaancoach

Je zult het vast wel gemerkt hebben. Corona heeft een grote impact op ons en de arbeidsmarkt. De berichtgeving op verschillende media zijn per dag erg verschillend, maar niet positief.

Er zijn zelfs sectoren waar het werk al maanden voor een groot deel stil ligt of waarbij ze te maken hebben fikse ontregelingen in de vorm van ontslag en reorganisatie. 

We merken ook dat het werk verandert.  Het wordt digitaler en meer op afstand. 

Ook los van corona is het belangrijk om te investeren in kennis en vaardigheden. Investeren in scholing van werknemers is een noodzakelijke voorwaarde voor behoud van wendbaarheid, productiviteit en de duurzame inzetbaarheid van de Nederlandse beroepsbevolking. 

Werk verandert razendsnel en banen verdwijnen soms zelfs helemaal door de technologische ontwikkelingen, digitalisering, de verduurzaming van de economie en de energietransitie. We zullen onze (vooral digitale) vaardigheden moeten verbeteren om straks nog werk te hebben.

 

Regeling Ontwikkeladvies

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 1 augustus 2020 – € 50 miljoen subsidie beschikbaar om een ieder (ZZP, werkenden, flexwerkers, werkzoekenden en ondernemers) te ondersteunen om zich te (her)oriënteren op hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt, hiervan is € 14 miljoen beschikbaar om ontwikkeladvies kosteloos aan deelnemers beschikbaar te stellen.

De regeling biedt mogelijkheden voor verschillende doelgroepen, namelijk:

  >  ZZP’ers, flexwerkers en zelfstandigondernemers die zich willen (of moeten) oriënteren op de toekomst. 

 >  Werkzoekenden, die op termijn geen werk meer zullen hebben en hulp kunnen gebruiken in hun zoektocht naar een andere baan.

 >  Mensen die nu werkzaam zijn en zich willen oriënteren op de toekomst en zich willen voorbereiden op de toekomst.

 

Het programma 

 

Naast dat ik, als NOLOC gecertificeerde coach, voldoe aan de gestelde eisen en kwaliteiten, hebben wij ook een basisprogramma ontwikkeld.

Het programma voor Ontwikkeladvies laten wij zoveel mogelijk aansluiten op jouw wensen en behoeften. We denken namelijk  graag met je mee en adviseren jou over de mogelijkheden om jouw carrière en loopbaanpad te verkennen.

Het programma bestaat uit:

   > ArbeidsmarktScan; een rapport wat inzicht biedt in je persoonlijke situatie en kansen op de arbeidsmarkt;

  > Situatieschets; waarin je helder hebt waar je nu staat en jou helpt keuzes te maken;

  > Toekomst Oriëntatie; waarbij de loopbaanmogelijkheden en/of ontwikkel kansen in kaart worden gebracht;

  > Persoonlijke gesprekken ( door een ervaren loopbaancoach);

  > Online advies, ondersteuning en nazorg;

 

Zou jij graag willen weten waar je nu staat op de arbeidsmarkt of denk je na over verdere mogelijkheden en kun je hier een loopbaancoach bij gebruiken? Dan is dit dus zeer interessant voor jou!

 

Laat deze kans niet liggen en maak gebruik van de regeling! 

Ik kan als gecertificeerd NOLOC loopbaancoach, de subsidie voor je aanvragen.

 

Voor het Ontwikkeladvies heeft de overheid een beperkt bedrag beschikbaar gesteld vanaf augustus 2020. Zorg dat je er op tijd bij bent! 

Stuur een email naar info@open-collar.nl o.v.v Ontwikkeladvies